Word lid Bestel gratis

Longpunt Nieuwegein

Als longpatiënt heeft u veel aan uw arts of verpleegkundige, maar wat u van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. U leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Voor u als patiënt en uw omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. U kunt hier zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Daarnaast ontmoet u vrijwilligers van het Longfonds. Iedere bijeenkomst start met een voorlichting over een bepaald thema. Deelname is geheel gratis en aanmelden mag, maar hoeft niet. Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen luchtjes te gebruiken.

Het Veerhuis, Nijenmonde 4, Nieuwegein. Alle bijeenkomsten van 10.30 - 12.00 uur (zaal open 10.15 uur). Het Veerhuis is rolstoeltoegankelijk.
Informatie: nieuwegein@longpunt.longfonds.nl of bel 033 - 4341212 (servicelijn) of 06 - 51956081 (relatiemanager Yvonne Rooijakkers).

Klik hier voor het programma 2020 van Longpunt Nieuwegein.

Klik hier voor de agenda van alle Longpunten in Utrecht, Gooi en Vecht.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.