Word lid Bestel gratis

Kom in actie

Helpt u mee onze dromen waar te maken? Het Longfonds wil kapotte longen repareren, een vaccin tegen astma en een betere behandeling voor ernstige longziekten. Kom in actie voor het Longfonds. Bijvoorbeeld met een sponsorloop of dansmarathon!

Hoe werkt het? Maak een eigen webpagina aan op onze actiesite, dat gaat heel makkelijk. Vanuit deze pagina verstuurt u e-mails naar uw adresboek en kunt u berichtjes plaatsen op andere websites. Zo vraagt u mensen uit uw eigen netwerk om uw sponsoractie te steunen. Maak nu uw eigen pagina aan op gezondelongen.nl

WILT U EEN GIFT DOEN?

Heeft u geld opgehaald voor het Longfonds bij uw jubileum of verjaardagsfeest? Hartelijk dank daarvoor! U kunt uw gift overmaken naar: Longfonds, bankrekeningnummer: NL95 INGB 0000 0550 55 o.v.v. 'actie' met uw naam.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

Als u een sponsoractie wilt organiseren, dan denken we graag met u mee hoe u dit het beste kunt doen. Neem contact op met Rianne Willemsen via actie@longfonds.nl of (033) 43 41 296.

 

Organiseer een statiegeldactie

Veel supermarkten staan open voor initiatieven om statiegeldbonnen in te zamelen voor goede doelen. Voor het Longfonds is dit een kans voor een statiegeldactie van de plaatselijke supermarkt.

Hoe kun jij helpen?
Benader de supermarkt in jouw buurt met het idee om een statiegeldactie op te starten voor het Longfonds. Onze ervaring is dat het goed werkt als het door een klant van de supermarkt zelf gevraagd wordt. Vaak heeft de supermarkt zelf een statiegeldbox die je hiervoor kunt gebruiken. Mocht dit niet zo zijn dan kun je bij ons de giftenbox aanvragen. Vergeet niet om jouw actie aan te melden via actie@longfonds.nl. We sturen je dan een poster toe om bekendheid te geven aan de actie.

Na de actie
Als de statiegeldactie is afgelopen horen we het graag. Vervolgens moet de opbrengst zorgvuldig geteld en overgemaakt worden naar: Longfonds, bankrekeningnummer: NL95 INGB 0000 0550 55 o.v.v. 'statiegeldactie' en de naam van de supermarkt. Leeg samen met de supermarkt de statiegeldbox en tel de opbrengst. De supermarkt maakt het bedrag over.

Contact
Heb je hulp nodig bij het organiseren van de statiegeldactie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via actie@longfonds.nl of (033) 43 41 212.

Ria de Keijzer organiseerde eerder al eens een statiegeldactie en zamelde maar liefst €322,- op met haar actie!

Wij zijn blij dat jij ons wilt helpen met onze wens voor de toekomst: iedereen gezonde longen. We hebben grote dromen, maar zijn blij met iedere bijdrage die jij kunt leveren. Samen maken we het verschil!

Klik hier voor de poster.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.