Word lid Bestel gratis

Collecte

De jaarlijkse collecte is een belangrijk onderdeel van het werk van het Longfonds. In 2019 is de collecte van 13 tot en met 18 mei. Helpt u ook mee? Dat kan op allerlei manieren: als collectant, organisator, regiocoördinator of vanuit huis.

Word collectant

U kunt al collecteren voor zo’n twee uurtjes per jaar. En de meeste collectanten lopen gewoon in hun eigen wijk. Wilt u meer informatie? Bel dan naar (033) 43 41 287 of meld u direct aan als collectant. Bekijk waarom Noor en Guus collecteren:

Word collecte-organisator

Kunt u goed organiseren? Word dan aan als collecte-organisator! Als u de collecte organiseert zorgt u ervoor dat de collecte soepel verloopt in de u aangewezen wijk. U verdeelt de straten, belt de collectanten over het brengen en halen van de collectebus en telt en stort het opgehaalde geld. Een organisator is meestal een paar avonden voor en na de collecteweek aan het werk. Meld u direct aan als collecte-organisator.

Word regiocoördinator

Bent u een netwerker en vindt u het leuk om contact te onderhouden met een groep organisatoren? Dan is regiocoördinator misschien iets voor u. U bent in de regio het aanspreekpunt voor de collecte. Bekijk hier het profiel of neem contact op met de collecte-administratie via 033 4341287 of via collecte@longfonds.nl.

Word online collectant

Wist u dat het ook mogelijk is om vanuit huis te collecteren? Dat kan met een gepersonaliseerde online collectebus. Zo kunt u heel eenvoudig uw vrienden, kennissen en familie om een bijdrage vragen voor de strijd tegen longziekten. Maak nu uw online collectebus. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.