Word lid Bestel gratis

Heideheuvel organiseert symposium voor zorgverleners over longrevalidatie

"Longrevalidatie van eerste tot derde lijn: Samen actief!" Ontdek de mogelijkheden van longrevalidatie om uw longpatiënt de best passende behandeling te kunnen bieden.

Vrijdag 27 mei 2016, Behandelcentrum Merem (Heideheuvel) te Hilversum. Volg de informatie van Merem (o.a. over aanmelding) op: http://www.merem.nl/save-date/

Dit symposium biedt de mogelijkheid kennis op te doen over longrevalidatiebehandeling van eerste tot derde lijn en is een uitgelezen kans om met diverse professionals op dit vakgebied van gedachten te wisselen. Het symposium is bedoeld voor longartsen, longartsen in opleiding, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, huisartsen, praktijkondersteuners, fysio- en oefentherapeuten. Accreditatie wordt aangevraagd.

Op het programma staan plenaire presentaties over o.a. Longrevalidatie van eerste tot derde lijn, zuurstof en dynamische hyperinflatie bij inspanning en Nonlinear periodized exercise (NLPE) training bij COPD. In workshops maakt u kennis met verschillende aanvullende behandelingsmogelijkheden voor uw longpatient die deel uit maken van longrevalidatiebehandeling.